Kolik si chcete půjčit?

Půjčka před výplatou, u které si můžete odkládat splacení

Na české nebankovní scéně všechny půjčky před výplatou fungují stejně. Obvykle ještě dnes vám vyplatí požadované peníze buď na poštovní složenkou nebo bankovním převodem na účet. A požadují, aby jste celou sumu opět najednou vrátili během uvedeného termínu. Kde vám obvykle dají k dispozici 7 až 30 dnů. Tyto společnosti předpokládají, že vám tento měsíc nevyšly peníze a potřebujete na něco rychle půjčit. Tak vám i rychle půjčí. A rovněž předpokládají, že jim vše vrátíte z následující výplaty. To ale nemusí vždy být tak jednoduché, jak se napoprvé zdá. Stačí malý zádrhel a splatit vše najednou pro vás může být nedosažitelný cíl.

Požádejte o půjčku s odložením splátek

Podívejme se nejdříve na základní podmínky. Přejděte na oficiální kalkulačku na WWW poskytovatele. Ihned zjistíte, kolik si můžete půjčit a na jak dlouhou dobu. Podmínky tohoto produktu jsou následující:

Minimální půjčka:1 000 Kč
Maximální půjčka:20 000 Kč
Akce:první půjčka zdarma*
Splatnost:7 až 28 dnů (+ možnost odložení)
Podmínky:občan ČR, starší 18 let, dva doklady totožnost, výpis z účtu nebo internetového bankovnictví
Vyplacení:do 15 minut od podání žádosti, převodem na bankovní účet

* akce první půjčka zdarma: pokud požádáte o 8 000 Kč a méně na 14 dnů a méně a nikdy jste si u tohoto poskytovatele nepůjčovali peníze, tak jako nový zákazník budete mít tuto první půjčku zcela zadarmo (žádný úrok, žádný poplatek)

Peníze je nutno vrátit najednou během 7 - 28 dnů. Ovšem: Zaměstnavatel vám může poslat pozdě výplatu, může vám ji poslat v menší výši, než jste předpokládali a nebo se mohou vyskytnout nečekané výdaje. A vy si najednou nemůžete dovolit tyto peníze vrátit zpět, jak jste plánovali.

Odložení splátek vás zachrání

V takovém případě pro vás bude záchranou možnost odložení splátek. Ne každá společnost poskytující půjčky před výplatou to nabízí. Většinou dojde rovnou ke zesplatnění celé půjčky a vy ji i tak musíte chtě nechtě najednou vrátit.

U produktu uvedeného výše si můžete splatnost posunout o dalších 28 dní. Jednoduše zatelefonujete na uvedenou linku a sdělíte, že by jste si chtěli vrácení celé sumy posunout (např. o 7 nebo 28 dnů). Toto posunutí splatnosti je zpoplatněno. Ale je mnohem přívětivější, než vše vracet v plné výši. Zaplatit např. 300 Kč za posunutí splátky na 14 dnů je daleko schůdnější než muset vrátit ihned 20 000 Kč. Poplatek za posunutí splátky se odvíjí od aktuálního ceníku a od výše vaší půjčky před výplatou.

Odložení půjčky je možno provádět i opakovaně!

Pár příkladů z kalkulačky

Navštívíte-li odkaz výše, zobrazí se vám kalkulačka. Podívejme se na pár příkladů.

První půjčku můžete mít zdarma. Musíte ovšem požádat jen o 8 000 Kč (či méně) se splatností na 14 dnů (či méně). Nebudete pak platit žádný poplatek ani žádný úrok. Musíte ovšem být u této firmy zcela novým zákazníkem. Viz příklad z kalkulačky:

Příklad první půjčky zdarma

Co kdybychom chtěli 11 tisíc na 14 dnů? Úrok by nám již byl účtován a nabídka by vypadalo následovně:

Půjčka před výplatou 11 000 Kč

Co například 15 000 Kč ale s maximální možnou splatností na 28 dnů? Všimněte si, že přeplatek (úrok) je zde vyšší. Čím delší dobu splatnosti si stanovíte, tím vyšší úrok platíte. A naopak čím kratší doba splatnosti, tím menší úrok.

Půjčka 15 000 Kč s dlouhou splatností a vyšším úrokem

20 000 Kč se splatností na 7 dní. Všimněte si, že u půjčky 15 000 Kč jste zaplatili navíc 5 161 Kč. U půjčky 20 000 Kč ale navíc přeplácíte jen 3 000 Kč. Nezáleží tedy na tom kolik si půjčíte. Ale záleží na tom, jak rychle peníze vrátíte (kratší splatnost = nižší úrok).

Půjčka 20 000 Kč s krátkou splatností a nižším přeplatkem

Chcete si spočítat vlastní půjčku před výplatou? Jednoduše navštivte kalkulačku (odkaz v článku). Bude-li vám nabídka vyhovovat, stačí již jen kliknout na "Půjčit si". Vyplníte žádost a peníze máte během 15 minut na účtu (máte-li účet u Raiffeisen banky, České Spořitelny, Monety nebo FIO banky). Pokud máte účet jinde, peníze obdržíte následující den ráno.

Peníze můžete mít ještě dnes

Pokud vám uvedené podmínky vyhovují, peníze můžete mít ještě dnes.

Stačí navštívit kalkulačku, nastavit si podmínky a požádat. Schválení během 15 minut. Vyplacení ihned. A splacení dle nastavené doby splatnosti v kalkulačce. S možností odložením splátek až na 28 dnů (možno odkládat i opakovaně).

Pokud se chcete ujistit, že zde pro vás není jiná nabídka, která by byla ještě výhodnější, navštivte naše Porovnání nebankovních půjček. Těžce ale budete hledat jinou půjčku před výplatou, která vám nabídne až 20 000 Kč, 8 000 Kč poprvé zdarma, možnost i opakovaného odložení splátek a vyplacení ještě dnes během 15 minut. V těchto parametrech je tento nebankovní produkt unikátní. A z těchto důvodů vám jej můžeme doporučit.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.