Kolik si chcete půjčit?

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Každá česká banka si své klienty pečlivě vybírá. A před tím, než jim půjčí své peníze si ověří, že daný žadatel bude schopen danou půjčku splácet. Má dostatečně vysoký příjem a dostatečně nízké měsíční výdaje na to, aby si mohl dovolit sjednanou splátku. Z tohoto důvodu je bezpečné si brát půjčku právě od bank - pokud by jste si ji nemohli dovolit, nebyla by vám v první řadě ani schválena. Problém ale může nastat později - může dojít k omezení vašich příjmů nebo můžete o příjem na nějakou dobu přijít úplně. A v tom případě by splácení půjčky mohlo být velikým problémem.

Odložte si splátky, změňte si výši splátek

Česká spořitelna přichází s novou půjčkou. Podívejte se na jejich oficiální nabídku až 1 000 000 Kč bez zástavy, od České spořitelny. Na daném odkaze jsou k dispozici veškeré podrobné informace + formulář. Po jehož vyplnění Vám bude vypracován návrh půjčky. A pokud Vám bude vyhovovat, peníze můžete mít ještě dnes na svém bankovním účtu.

Odložení splátek

Součástí této půjčky je možnost si odložit splátky. Některé společnosti/banky tuto možnost nabízejí na začátku půjčky - tj. vezmete si půjčky a splácet začnete například až za 3 měsíce. Česká spořitelna zde nabízí mnohem výhodnější verzi - splátky si můžete odložit kdykoliv během splácení. A to až dvakrát ročně! Pokud máte půjčku na 5 let, můžete si splátky odložit až 10 krát.

Odložení splátek je perfektní ochranou před problémy při výpadku příjmů nebo nenadálými měsíčními výdaji. Při kterých vám již nezůstanou finance na splátky.

Změňte si výši splátek

Druhým výhodným parametrem u této půjčky je možnost změnit si výši splátek. během splácení si můžete upravovat kolik budete měsíčně splácet. Pokud vaše příjmy poklesnou (nebo výdaje vzrostou), můžete si splátku snížit. Pokud naopak v práci dostanete přidáno, můžete si splátku navýšit, peníze vrátit dříve a ušetřit na úroku.

Možnost odložení splátek a možnost měnit výši splátek je perfektní ochranou před nenadálými událostmi. Pokud si vezmete právě výše uvedenou půjčku od České spořitelny tak si můžete být jisti, že vám v budoucnu nepotkají žádné potíže. Parametry tohoto produktu vás naopak před problémy ochrání.

Podrobnosti ČS bankovní půjčky

Navštivte oficiální odkaz výše v článku. Zobrazí se vám veškeré podrobnosti o této půjčce + můžete i odeslat oficiální žádost o vypracování nabídky. Po vyplnění formuláře vám bankéř ČS vypracuje nabídku na míru. Kterou do 15 minut obdržíte emailem nebo si produkt můžete dojednat i telefonicky. Prvním krokem je návštěva stránek. Následně vyplnění formuláře. Po 15 minut počkání na návrh si dojednáte konkrétní parametry a upravíte například délku splácení. A peníze mohou být ještě dnes na vašem bankovním účtu.

Podmínky půjčky jsou následující:

Výše poskytované půjčky2000 Kč až 1 000 000 Kč
Doba splatnostiod 12 do 120 měsíců
Úroková sazbaod 4.9 % p.a.
RPSN6,9 % až maximálně 15,7 %
Výhodydvakrát ročně možnost odložení splátek, možnost měnit výši splátek dle vaší aktuální finanční situace
Žádostonline přes internet, odkaz výše
Vypracování návrhudo 15 minut
Vyplacení penězještě dnes nebo do 24 hodin

K tomu, aby jste mohli být schváleni, musíte splnit následující podmínky:

  • být starší 18 let, mít české občanství
  • mít bankovní účet u některé české banky
  • nemít exekuce, nebýt v insolvenci, nebýt v bankovním registru dlužníků

Tato půjčka je bezúčelová - peníze můžete využít na cokoliv.

Odpuštění splátek za včasné splácení

Pokud budete půjčku řádně a včas platit, budou vám odpuštěny splátky. A to až 12 splátek!

Podívejme se na příklad, kdy si vezmete půjčku ve výši 140 000 Kč se splatností na 96 měsíců. V tomto případě úroková sazba bude 7,9 % ročně a Vaše měsíční splátka bude 1 981 Kč (x 96 měsíců). Celková částka, kterou budete muset vrátit bude 191 576 Kč.

Nyní si ale představme, že půjčku splácíte včas. Díky tomuto řádnému splácení bude u tohoto úvěru počet odpuštěných splátek 12. Tedy nebudete splácet celých 96 měsíců. Ale po zaplacení 84 splátek Vám bude zbytek odpuštěn. Úroková sazba tedy bude jen 5,0 % ročně, RPSN 5,5% a celková částka, kterou vrátíte je 167 804 Kč.

Díky řádnému a včasnému splácení Vám bylo odpuštěno 12 splátek, které činí ušetřených 23 772 Kč.

Vhodný produkt pro zodpovědné

Tento bankovní produkt je ideální pro žadatele, kteří si chtějí být jisti, že se nikdy kvůli půjčce nedostanou do finančních problémů. Máte zde možnost odložit si splátky (2x ročně), máte možnost měnit si výši splátek a navíc při včasném splácení nebudete muset platit až 12 posledních splátek.

Navštivte odkaz výše. Vyplňte formulář. A nechejte si během 15 minut vypracovat nabídku na míru. A pokud vám bude vyhovovat, můžete mít peníze ještě dnes na vašem účtu.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.