Kolik si chcete půjčit?

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

V případě vysokých dluhů je zpravidla jen jediné řešení - vstoupit do insolvence. Kde je vám stanoven pevný splátkový kalendář. A po dodržování podmínek po dobu 3 až 5 let je možno žít opět zcela bez dluhů. Být zde schválen je ovšem komplikované a ocitnout se v insolvenci pro některé může být považováno za výhru. V některých případech jsou ale výsledné podmínky velmi tvrdé a někteří žadatelé mohou hledat způsob, jak se z insolvence vyplatit. Jak ji zrušit, refinancovat nebo vyplatit. A i ti za cenu, že si na ni budou muset půjčit peníze a to i soukromě od soukromého zprostředkovatele nebo z nebankovních zdrojů.

Nemůžete si sami půjčit

Mnozí dlužníci doufají, že by si mohli sami půjčit peníze od banky nebo nebankovní společnosti. Těmito penězi by zaplatili insolvenci a následně by již jen spláceli tuto jednu půjčku. A nemuseli by respektovat omezení, které ji udávají podmínky oddlužení, kterým momentálně procházejí. V cestě jim ovšem stojí několik překážek.

1. Společnosti nepůjčují

Banky a nebankovní společnosti nepůjčují lidem, kteří mají insolvenci. A tento fakt sahá ještě mnohem dále - nebankovní společnosti/banky dokonce ani nepůjčují lidem, kteří již insolvenci ukončili. Mají ji zcela zaplacenou a již nemají žádné dluhy. Tito lidé ještě nějaký čas zůstávají v insolvenčním rejstříku. A dokud z něj nejsou vyjmuti, tak si nemohou na své jméno půjčit žádné peníze. A tato situace je otázkou mnoha měsíců až let.

Pokud jste momentálně v insolvenci, tak si na své jméno nemůžete půjčit žádné peníze.

2. Cesta do problémů

Pokud si půjčíte peníze, dříve nebo později se tento fakt dozví váš insolvenční správce. Je jedno, jestli se jedná o bankovní/nebankovní/ soukromou půjčku. A tento bude nucen tento fakt nahlásit insolvenčnímu soudu. Který obratem vaši insolvenci zruší. A všechny vaše dluhy/závazky budou obratem zesplatněny. A veškeré výhody, které jste insolvencí získaly, budou rázem pryč. Limitování úroků, nastavený splátkový kalendář, možnost doplatit jen určitou část skutečných dluhů - vše je pryč. A vy se opět topíte v dluzích jako před insolvencí. Toto se týká i situace, kdy si půjčíte soukromě. Spadají zde i soukromé půjčky od soukromých poskytovatelů, zprostředkovatelů.

Řešením je zde půjčka na někoho jiného

Ideálním řešením je půjčka na někoho jiného, například rodinného příslušníka (dcera, matka, sestra, otec...). Pokud vy sami procházíte insolvencí, na své jméno si nepůjčíte. Oni si ovšem peníze mohou půjčit. A následně vám těmito penězi mohou pomoci (mohou vám je darovat). Jak na to?

Podívejte se na naše srovnání půjček s kalkulačkou. Naleznete zde všechny české poskytovatele půjček. jednoduše se podívejte, kolik by jste si potřebovali půjčit a za jakých podmínek. Následně požádáte online přes internet a peníze mohu být ještě dnes doručeny na váš bankovní účet.

Nezapomínejte ovšem na fakt, že vy jako osoba v insolvenci, si nemůžete půjčit peníze. O půjčku může požádat jen někdo jiný a musí být následně psána na někoho jiného. Ne na vaši osobu.

Půjčuje někdo soukromě

Občas lidé i hledají soukromníka, který by jim půjčil své vlastní peníze, kterými by se vyplatili z insolvence. Tato možnost bohužel není reálná. Nikdo v ČR momentálně nenabízí podobné služby. Nikdo nenabízí lidem v insolvenci své peníze. Dávejte si proto pozor na ty, kteří vám tvrdí, že je to možné. Zpravidla tito zprostředkovatelé/soukromí poskytovatelé půjček vyžadují poplatek předem. A jakmile je jim zaplacen, tak přestanou komunikovat či vůbec nějaké peníze odmítnou poskytnout.

Tudy skutečně cesta nevede. Jediným východiskem je, pokud se vám vaše rodina/přátelé rozhodnou pomoci. Podívejte se na odkaz výše v článku na srovnání půjček. A konzultujte s nimi, zda-li by vám byli ochotni pomoci. Toto je jediné východisko a jediné řešení, jak na vyplacení insolvence. Svými vlastními silami (na své jméno) tuto situaci nelze žádným jiným způsobem řešit.

Naše doporučení co dělat dále

Najděte osobu blízkou, která je ochotna pomoci. Následně přejděte na naše srovnání (odkaz výše) a vyberte společně vhodnou půjčku. Nebo si nechejte od nás doporučit:

Pokud bychom mohli doporučit, doporučujeme z nebankovního sektoru "lidé se složí na vaši půjčku". Podáte si žádost až do výše 750 000 Kč. Lidé se vám na ni složí. Tato služba vám peníze pošle najednou. A zpět vaše splátky přerozděluje lidem, kteří se vám na půjčku složili. Žádat o ni ovšem může jen osoba, která není v insolvenci.

Druhým naším tipem je "bankovních 1 000 000 Kč bez zástavy". Zde můžete požádat až o 1 milion korun a nebudete k tomu potřebovat zástavu nemovitosti ani ručení majetkem. Předpokladem je, že žadatel nemá záznamy v registrech a má příjem ze zaměstnání nebo jiný pravidelný příjem. Po vyplnění žádosti vám bude během 15 minut vypracován návrh. A peníze mohou být ještě dnes vyplaceny na váš bankovní účet.

To jsou způsoby, jak doporučujeme řešit insolvenci.

  1. Pokud je to možné, pravidelně a poctivě plňte podmínky insolvence. Je to nejlepší řešení.
  2. Banky lidem v insolvenci nepůjčí. Rovněž nebankovní společnosti tyto žadatele neschválí. Nikdo nepůjčí soukromě. Ne soukromí poskytovatelé a soukromí investoři.
  3. Půjčit si můžete skrze jinou osobu. Jiná osoba si půjčí a peníze vám následně daruje. Vy sami o ně žádat nemůžete (resp. můžete, ale budete zamítnuti).
  4. Využijte odkazů výše v článku. Podívejte se, jaké produkty se momentálně nabízejí.

Pro více informací i bankovních/nebankovních/soukromých půjčkách navštivte naši hlavní stránky. Hledáte-li někoho, kdo vám ihned půjčí, máme řešení. Máme k dispozici všechny české nebankovní i bankovní poskytovatele. Půjčte si online přes internet ještě dnes a soukromě. S nejnižším možný úrokem, s individuálně stanovenými podmínkami. A za nejvýhodnějších podmínek na českém trhu.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.