Kolik si chcete půjčit?

Malá Půjčka do výplaty s odložením splátky - až 3x odložení

Malé půjčky do výplaty obvykle nabízejí částky od pár tisíc až do 10 tisíc korun. A je nutno je najednou splatit, bez možnosti si je rozložit do splátek. To může být akceptovatelné ve chvíli, kdy si berete půjčku. A víte, že za 7 nebo 14 dnů dostanete výplatu, ze které vše najednou splatíte. Co ovšem dělat následně v situaci, kdy s výplatou nevyjdete? Nebo se výplata opozdí? Z podobných důvodů je vhodné vždy mít k dispozici půjčku, u které si lze odložit splatnost. Přeci jen mít 7 dnů, na to, aby člověk dal dohromady 10 000 Kč a nemít ani den na víc a o nic se opřít je riskantní. Půjčka s možností odložení splátek nám dává jistotu, klidný spánek, i pokud se stane něco nečekané, vždy mohu odkládat splácení - a to i opakovaně.

Jakou půjčku a jaké splátky můžete získat

Žádat můžete o 3 500 Kč až 12 000 Kč. Se splatností na 7 až 30 dnů. Přejděte na oficiální stránky & kalkulačku poskytovatele. Na jeho stránkách jednoduše klikněte na tlačítko "Chci získat půjčku online". Otevře se vám kalkulačka půjčky + rovněž i online formulář. Spočítat si můžete například tuto půjčku:

Půjčka a možnost odložit si splátky

Konkrétní podmínky se vždy odvíjejí od toho kolik potřebujete a na jak dlouhou dobu. Čím kratší doba splatnosti, tím méně přeplatíte. Čím delší doba splatnosti, tím vyšší bude úrok. Jeden reprezentativní příklad za všechny:

PůjčkaVrátíteSplatnostZÚS (ročně)
6 500 Kč7 807,09 Kč8 dnů904,90 %

Navštivte odkaz výše a spočítejte si návrh vlastní půjčky.

Doba splatnosti a možnost odložení splátek

U malých půjček do výplaty je vždy jednorázová splatnost. Půjčíte si například 9 000 Kč "do výplaty". Jakmile dostanete výplatu, tak peníze jednorázově vrátíte zpět. Ne na splátky. Ale celých 9 000 Kč + úrok. Pokud si půjčíte desetkrát, tak v devíti případech bude vše v pořádku a peníze bezproblémově vrátíte. Ale v tom desátém případě se vždy vyskytne nějaká komplikace - pošlou vám pozdě peníze, banka platbu zpracuje později, posunou termín výplaty, nevyjdete s penězi, vyskytne se mimořádný výdaj... .

Pro takovéto případy a pro klid duše je dobré vždy mít v rukávu trumf v podobě možnosti odložení splátek. Během prvotního sjednání půjčky si můžete dát splatnost až 30 dnů. A následně si ji můžete ještě 3x odložit. Vždy o 15 dní. Tedy 30 + 15 + 15 +15 = 75 dnů. Celková maximální doba splatnosti je zde 75 dnů, tedy skoro tři měsíce. Což vám žádná jiná malá půjčka do výplaty jen tak nenabídne. Obvyklé jsou doby splatnosti 5 - 35 dnů.

Jaké jsou podmínky této malé půjčky

Tato malá půjčka má velmi stručné a velmi jasné podmínky:

Půjčka ve výši3 500 Kč - 12 000 Kč
Doba splatnosti5 - 30 dnů
Odložení splátektřikrát, 15 dnů
Úroková sazbadle kalkulačky, odkaz výše v textu
Žádostonline, bez osobní schůzky
Vyplacení #1do 10 minut na účet
Vyplacení #2do 48 hodin poštovní složenkou
Typmalá půjčka do výplaty
Splatnostjednorázová, bez splátek
Žadatelmusí být občan ČR, musí být starší 18 let, nesmí být v insolvenci (osobní bankrot), může mít záznam v registru, může mít jiné půjčky

O tuto půjčku lze požádat jednoduše přes internet. Navštivte odkaz výše v textu vedoucí na jejich kalkulačku. Spočítáte, požádáte a peníze můžete mít ještě dnes během 10 minut na účtu. Pokud máte účet u ČSOB, České spořitelny, Raiffeisenbank nebo GE Money Bank, tak převod bude okamžitý, ihned teď. Pokud máte účet u jiné banky, tak peníze budou připsány následující den ráno (okolo 8:00 až 8:30). Zvolíte-li poštovní složenku, obdržíte ji během 24 až 48 hodin. A peníze si budete moci nechat obratem vyplatit na kterékoliv poště v hotovosti na ruku

Malé půjčky jsou rychlé, jednejte ihned

Tyto malé půjčky do výplaty jsou velmi snadné získat. Kliknete na odkaz výše, nastavíte kalkulačku, požádáte. A do 10 minut máte peníze na účtu. A ve stanovené době splatnosti opět vše rychle vrátíte. Rychlé a jednoduché.

Samozřejmě kromě nabídky uvedené výše je na českém trhu mnoho alternativních produktů a nabídek. V Česku je nespočet nebankovních poskytovatelů malých půjček do výplaty. Chcete-li vidět i ostatní, pokračujte na naše Srovnání nebankovních půjček.

Pokud vám ovšem výše uvedený produkt vyhovuje, můžeme jej vřele doporučit. A´t již kvůli rychlosti sjednání nebo i díky možnosti si odložit splátky. A to až třikrát. A pokaždé na dobu až 15 dnů. Možnost odložení splátek nejsou vůbec samozřejmostí. jedná se o velikou výhodu u této nebankovní půjčky a je dobré jí využít.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.