Kolik si chcete půjčit?

Potvrzení o příjmu PDF Vzor ke stažení zdarma - K půjčce, úvěru

Potvrzení o výši příjmu ze zaměstnání se hodí zejména v situaci, kdy žádáte o poskytnutí nějakého finančního produktu. Ať již se jedná o půjčku, úvěr, hypotéku nebo například kreditní kartu. A to jak v bankovním tak i nebankovním sektoru. A u mnohých produktů je toto potvrzení dokonce i vyžadováno a schválení/vyplacení je podmíněno právě tímto dokumentem. Proto jsme pro vás připravili vzor Potvrzení o příjmu pro zaměstnance, který si můžete stáhnout zcela zdarma v PDF. Rovněž jsme pro vás připravili i jeho vyplněnou verzi jako příklad, jak postupovat.

Jak vypadá potvrzení o výši příjmu

Níže se nachází nevyplněný vzor potvrzení o příjmu. Jsou v něm uvedeny základní informace o zaměstnanci a i základní informace o zaměstnavateli. Z tohoto dokumentu se každý dozví 3 zásadní fakta:

  1. zaměstnání - že daný člověk skutečně má zaměstnání a u jaké firmy
  2. příjem - kolik je jeho měsíční příjem dle podepsané smlouvy
  3. stržené částky - jak vysoká je jeho skutečná výplata - pokud zaměstnanec například nesplácel v minulosti půjčku, může mu být nyní z výplaty strhávána nějaká částka a o to menší výplatu nyní má
  4. Prázdný vzor Potvrzení o výši příjmu ze zaměstnání

    Jak toto potvrzení vyplnit

    Připravili jsme pro vás i vyplněnou verzi tohoto vzoru. Zelený text může vyplnit sám zaměstnanec. Červený text musí vyplnit váš zaměstnavatel. Toto potvrzení vám může vyplnit:

    • firemní účetní zodpovědná za účetnictví ve firmě
    • mzdová účtárna nebo jiné oddělení starající se o platy/zaměstnance
    • jednatel firmy nebo dané společnosti

    Povšimněte si zajímavého faktu - ve vzoru není udán účel, za jakým se toto potvrzení vydává. Není to nutné. Pokud jej například sháníte k tomu, aby jste si mohli vzít půjčku, ve vašem zaměstnání o tomto faktu nebudou mít tušení. Jedná se o zcela diskrétní potvrzení.

    Vyplněný vzor Potvrzení o výši příjmu ze zaměstnání

    Verze ke stažení zdarma PDF

    Zde se nachází verze tohoto vzoru v PDF ke stažení zdarma: potvrzeni-o-prijmu.pdf.

    Rovněž níže přikládáme i náhled, jak toto PDF vypadá:

    Příklad půjčky s potvrzením o výši příjmu

    Podívejme se na příklad toho, jak bychom toto potvrzení o příjmu mohli využít v praxi. Budeme se bavit o této Půjčce 10 - 60 000 Kč s libovolnou měsíční splátkou. Pokud jej navštívíte, tak se dozvíte, že je nutné doložit příjem a že je nutné mít zaměstnání. Tento produkt má následující parametry:

    • částka - 10 000 Kč až 60 000 Kč
    • splátka - žadatel si může zvolit výši
    • vyplacení - na účtu do 30 minut od žádosti
    • požadováno - starší 18 let, občan ČR, platný občanský průkaz, Potvrzení o příjmu

    V praxi to tedy znamená: vytisknete si výše uvedené potvrzení. Necháte si jej vyplnit v zaměstnání. Potom již jen kliknete na odkaz výše, vyplníte jejich registraci a přiložíte foto/sken občanského průkazu a foto/sken daného potvrzení. A do 30 minut máte na účtu až 60 000 Kč.

    Pevně věříme, že nyní již máte všechny podstatné informace o Potvrzení o výši příjmů pro zaměstnance. A všechny vaše dotazy/nejasnosti byly zodpovězeny.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.