Kolik si chcete půjčit?

Malá půjčka pouze na OP online přes internet, bez papírování!

Při pohledu na malé nebankovní půjčky na českém trhu narazíme na několik hlavních neduhů - je nutno dokládat mnoho potvrzení, je nutné sepisovat smlouvy, čekat až 48 hodin na vyplacení a ne každý je ihned schválen. Proto nás zaujala relativně nová nabídka na českém trhu, kterou vám nyní představujeme v tomto článku.

Malá půjčka, ke které stačí občanka

Tento produkt nabízí až 8000 Kč před výplatou an OP. Se splatností až 30 dní a vyplacením na vás bankovní účet. Konkrétně vám nabízí tyto podmínky:

  • Částka - 1 000 Kč až 8 000 Kč
  • Splatnost - 5 až 30 dnů
  • Možnost prodloužení - ano, o 7, 15 nebo 30 dnů
  • Úroková sazba a RPSN - pro nové zákazníky je první půjčka zdarma
  • Schválení a vyplacení - vše hotovo do 10 minut bankovním převodem

Aby jste byli úspěšně schváleni a vyplacení ještě dnes do 10 minut musíte splnit následující podmínky:

  • mít platný občanský průkaz, být občan ČR starší 18 let
  • BUĎ doložit výpis z bankovního účtu za poslední 3 měsíce (například z vašeho internetového bankovnictví)
  • NEBO doložit 2 výplatní pásky (zaměstnanci), důchodový výměr (důchodci), poslední uzavřené daňové přiznání (OSVČ) nebo výši mateřské dovolené

V základu potřebujete pouze OP (občanský průkaz). Následně si můžete vybrat. BUĎ doložíte pouze výpis z účtu a máte hotovo. NEBO doložíte výši příjmů výplatními páskami atd. (viz výše). Nemusíte ovšem dělat obě dvě věci zároveň. Pokud máte internetové bankovnictví, tak jednoduše vyfotíte vaši občanku, vytisknete výpis z bankovnictví a hotovo - půjčka je vám vyplacena. Nemusíte se výplatními páskami atd. vůbec zabývat. Žádné osobní schůzky. Žádné složité a zbytečné papírování. Dokonce ani smlouvu nemusíte podepsat. Půjčku máte do 10 minut u vás na účtu od podání své žádosti. Peníze následně můžete vybrat z bankomatu nebo na pobočce, či uskutečnit bankovní převod nebo použít k platbě platební kartou.

Přejděte na tuto oficiální kalkulačku poskytovatele a vyplňte ji. Takto vypadá, když kliknete na odkaz:

Jednoduchá kalkulačka malých půjček na OP

Jakmile jste s nastavenými parametry v kalkulačce spokojeni, stačí ji potvrdit kliknutím na "Chci peníze". To vás přesměruje na registraci. Po úspěšné registraci nahrajete fotografii OP a výpis z účtu. A peníze jsou na vašem účtu do 10 minut. Registrace je snadná, vypadá následovně:

Krátká žádost (registrace) o online půjčku přes internet

Jak požádat a mít 8 000 Kč do 10 minut

Celý proces je velmi snadný. A skutečně můžete mít celých 8 000 Kč během inzerovaných 10 minut. Stačí postupovat následovně:

  1. Klikněte na odkaz výše, přejděte na jejich oficiální kalkulačku.
  2. V kalkulačce si vyberte výši půjčky (1 000 Kč až 8 000 Kč) a délku splatnosti (5 až 30 dnů).
  3. Zaregistrujte se. Přiložte fotografii svého OP (občanského průkazu) a výpis z bankovnictví.
  4. Pokud nemáte internetové bankovnictví, tak nahrajte fotografie 2 výplatních pásek nebo daňového přiznání nebo důchodového výměru nebo mateřské dovolené.
  5. Půjčka je do 10 minut vyplacena převodem na váš bankovní účet (v pracovní dny, jinak následující pracovní den ráno v 8:00).
  6. Máte 5 až 30 dní na její splacení. Peníze můžete vrátit i předčasně (ovšem nebudou vám díky tomu odpuštěny žádné úroky ani za to nezískáte žádný bonus).
  7. V případě finančních nesnází si dobu splatnosti můžete prodloužit o 7, 15 nebo 30 dní.

Vyhovuje či nevyhovuje půjčka na OP

Tato půjčka na Op bude vyhovovat těm, kteří hledají spíše menší sumu a chtějí ji vrátit najednou. Někdo se ovšem může porozhlížet po vyšší sumě a nebo může chtít postupné splátky. I na takové případy jsme mysleli.

Připravili jsme pro vás Srovnání půjček s kalkulačkou. Zadáte, kolik si chcete půjčit. Srovnání vám ukáže, které nebankovní produkty vám mohou být vyplaceny. Seřazeno od nejnižší úrokové sazby. Vy si již jen vyberete ten, který se vám nejlépe hodí (např. dle rychlosti vyplacení, výše splátky nebo aktuální promo akce). A jednoduše požádáte online. Ve srovnání se nacházejí jak krátkodobé půjčky před výplatou, tak i dlouhodobé vysoké půjčky až do výše 750 000 Kč.

Pokud vám ovšem postačí 8 000 Kč a jednorázové splacení bez splátkového kalendáře se vám hodí, tak v článku rozebíraný produkt na OP bez papírování je tou pravou volbou. A můžete jej mít vyřízen přes internet online po pár kliknutích. Snadno a rychle.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.