Kolik si chcete půjčit?

Nová půjčka Provident - Pojištění i odložení splátek zdarma

Nebankovní společnost Provident přichází s novými podmínkami. Pokud jste již sjednali nějaký produkt, máte k dispozici možnost odložení splátek (tzv. splátkové prázdniny). Tuto možnost odložení budou míti i noví klienti. Klienti, kteří si sjednají novou půjčku, mají nyní možnost získat pojištění proti neschopnosti splácet (balíček Komplex) zcela zdarma. Důvodem poskytování pojištění zdarma je právě probíhající virová nákaza COVID-19. Využijte této akce, má omezenou platnost. Pokud se dostanete do pracovní neschopnosti a nebudete moci splácet, toto pojištění se o vás postará! A nemusíte jej nyní ani platit, alespoň pokud si jej sjednáte do konce této akce.

Co nové podmínky Provident nabízejí

Tuto akci, z důvodu koronaviru, je možno rozložit do dvou kategorií - odložení splátek a pojištění zdarma.

Odložení splátek (tzv. splátkové prázdniny)

Pokud víte, že vám tento měsíc peníze nevyjdou, můžete požádat o odložení splátky. Musíte ovšem tuto skutečnost oznámit telefonicky nejpozději 7 dnů před datem splátky. Celková doba splatnosti se posune. Odložení je zdarma a není účtován ani žádný poplatek. Toto se nevztahuje jen na nové půjčky Provident, ale i na ty již sjednané.

Pokud máte nastaveny týdenní splátky:

Počet sjednaných splátekMaximálně můžete odložit
45 splátek4 splátky
52 splátek5 splátek
65 splátek6 splátek
78 splátek7 splátek

Pokud máte nastaveny měsíční splátky:

Délka sjednané půjčkyMaximálně můžete odložit
12 a 15 měsíců1 splátku
18 až 24 měsíců2 splátky
30 až 36 měsíců3 splátky
48 měsíců4 splátky

Podívejte se, kolik si vy můžete maximálně půjčit. Navštivte k tomuto účelu novou kalkulačku Provident.

Odložení splátek je součástí balíčku a nejste za jejich využívání nijak "trestáni". Nejste zapsáni do registru, není vám zvýšen úrok ani vám nejsou naúčtovány žádné poplatky. Vše je zcela zdarma. A nemusíte ani uvádět důvod odložení splátek. Jen nesmíte zapomenout toto odložení předem řádně nahlásit.

Pojištění Komplex nově zdarma

Pokud si budete sjednávat nyní novou půjčku, získáte k ní i zdarma pojištění Komplex (dříve bylo zpoplatněné). Tato akce je ovšem pouze dočasná a bude opět zrušena. Pojištění je nově nabízeno zdarma po omezenou dobu z důvodu šíření koronaviru. Toto pojištění vás chrání před následujícími nečekanými situacemi:

  • Pracovní neschopnost - z důvodu nemoci/úrazu a to až po dobu 60 dnů
  • Zlomeniny - až do výše 40 000 Kč, pokud ke zlomenině dojde během následujících 6 měsíců, plnění je nově dvojnásobné (až 80 000 Kč)
  • Hospitalizace a rekonvalescence - je pojištěno až 40 dnů
  • Úhrada pozůstalým - až do výše 20 000 Kč (resp. nyní až 40 tisíc)

Co musíte splnit k získání nového pojištění zdarma:

  • musíte si sjednat půjčku od 25.3.2020 do 21.4.2020
  • půjčka musí být schválena, musí být schváleno pojištění
  • musí se jednat o půjčku Provident, ne půjčku START
  • pokud dojde k pojistné události během následujících 6 měsíců je plnění dvojnásobně vyšší! (velmi výhodná akce)

Kolik mi nová půjčka Provident půjčí?

Podívejte se, kolik si můžete ještě dnes půjčit s novou půjčkou od Provident. Do této nové kalkulačky Provident zadejte základní údaje. Obratem se vám zobrazí, kolik si můžete maximálně půjčit. A pokud budete mít zájem o tuto sumu za nabídnutých podmínek, můžete vše jedním kliknutím potvrdit. A peníze mít ještě dnes.

Tuto kalkulačku zobrazíte kliknutím na odkaz výše:

Jak vyplnit novou kalkulačku

Můžete si nastavit nejen výši půjčky, ale i výši splátky:

Jak zjistit a nastavit výši měsíční splátky

Pokud vás tato nová půjčka od Provident zaujala a máte i zájem o tyto nové podmínky, klikněte na odkaz výše. Nastavte si vše v kalkulačce. Požádejte přes internet. A peníze můžete mít ještě dnes.

Další produkty v nabídce

Na našich stránkách jsme pro vás připravili Srovnání půjček s kalkulačkou. Jednoduše do ní zadáte kolik si chcete půjčit. Výsledkem budou všechny české nebankovní firmy, která vám mohou tyto peníze vyplatit. Seřazené od nejnižší úrokové sazby.

Vhodný produkt si můžete vybírat nejen dle nejnižšího úroku. U každé půjčky ve výsledcích srovnání je možné si rozkliknout i její detail (kliknutím na dvojitou šipku). A srovnat si nabídky dle délky splácení, výše splátky, rychlosti vyplacení nebo třeba i bonusových akcí. Využijte našeho srovnání. Je zdarma a udržujeme jej vždy aktualizované.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.