Kolik si chcete půjčit?

Nebankovní půjčka i přes koronavirus limitace, omezení a zákazy

V posledních dnech Českou republiku ochromily omezení spojená s prevencí šíření koronaviru (COVID-19). Jedná se nejen o omezení provozu firem, ale i o omezení v běžném životě. Kvůli COVID-19 hrozbě momentálně není možno:

  • nemožné schůzky s poradci - není možno se sejít s finančním poradcem, probrat situaci, nechat si doporučit nebo zařídit nebankovní půjčku
  • nemožné podepsat smlouvu - není možné se osobně sejít za účelem potvrzení totožnosti/identity a podepsání smlouvy o půjčce
  • nemožné převzít peníze - není možné si nechat přinést peníze až domů nebo je převzít na schůzce
  • nefungují pobočky - není možné si zajít na pobočku, požádat zde o půjčku, sepsat zde smlouvu nebo zde vyřídit jakékoliv jiné záležitosti

Které půjčky fungují i nadále?

I přes všechna omezení způsobená koronavirem je možné si i nadále sjednat půjčku. Nejen si ji sjednat, ale mít ji i vyplacenou. Připravili jsme pro vás Srovnání nebankovní půjček s kalkulačkou - tento seznam obsahuje nebankovní produkty, které si je možno sjednat i přes COVID-19 limitace. Pokud si vyberete některý z produktů v našem srovnání a požádáte o něj přes uvedený odkaz (tlačítko ŽÁDOST), tak vám budou peníze vyplaceny. Překážky jsou obcházeny následovně:

  1. výběr půjčky - vyberte si ji v našem srovnání, jednoduše si srovnáte tu nejvýhodnější
  2. žádost a sjednání - po výběru jednoduše kliknete na tlačítko ŽÁDOST a požádáte online přes internet
  3. sepsání smlouvy - smlouvu sepíšete přes internet, identitu potvrdíte fotografií svých dokladů, v některých případech bude nutno odeslat např. 1 Kč z vašeho bankovního účtu na účet poskytovatele, čímž se potvrdí, že se skutečně jedná o vaši osobu, kdo o půjčku přes internet žádá (obvykle je možno použít i účet někoho jiného, ale musíte k němu mít dispoziční právo)
  4. vyplacení peněz - peníze jsou vypláceny na bankovní účet, vyplacení a převod jsou okamžité, poskytovatelé mají účty u všech hlavních bank, převod v rámci stejné banky je vždy okamžitý a nečeká se na něj do příštího pracovního dne

I přes karanténu způsobenou koronavirem je tedy možné získat půjčku ještě dnes. Začněte kliknutím na odkaz a podívejte se na námi připravené srovnání všech půjček.

Půjčky přes internet i nadále fungují

V připraveném seznamu jsou ty nebankovní firmy, které i nadále fungují. U kterých je možno odeslat žádost. A které Vám peníze vyplatí. Pokud navštívíte jejich stránky, můžete se i přesvědčit na vlastní oči - mnohé nebankovní firmy na své WWW vkládají ujištění o nezměněném poskytování svých služeb. Tedy alespoň v případě, že žádáte přes internet a chcete vyplacení peněz na svůj bankovní účet.

Příklady ujištění z dnešního rána:

Ujištění o situaci ohledně koronaviru a poskytování finančních služeb

Další ujištění, rovněž zveřejněno dnes ráno:

Půjčky jsou vypláceny i nadále

Některé společnosti umožňují bezplatný odklad splátek, jiné společnosti momentálně automaticky odpouštění penále/pokuty za pozdní splácení:

Nebankovní půjčky a odklad splátek z důvodu COVID19

Máte zájem o půjčku? Podívejte se na připravený seznam aktuálně pracujících společností v našem Srovnání nebankovní půjček s kalkulačkou. Po srovnání kliknete na ŽÁDOST a přejdete na WWW stránky vámi vybraného poskytovatele. Odešlete mu přes internet žádost. A on vám peníze vyplatí na váš bankovní účet.

Pevně věříme, že jsme vám v této nepěkné době pomohli vyřešit alespoň jeden problém - ten finanční, pokud jste ve finanční nouzi nebo peněžní tísni. A nyní již víte, kde je možno si půjčit peníze i přes karanténu/limitace/zákazy. A že ne všechny nebankovní firmy jsou zavřeny. Do budoucích dnů vám přejeme pevné zdraví a hlavně pevné nervy.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.