Kolik si chcete půjčit?

Která půjčka je pro mě nejvýhodnější, Kterou půjčku si sjednat

Která půjčka je ta nejvýhodnější? Přeci ta s nejnižším úrokem. Špatná odpověď. Nejnižší úrok neznamená, že je tento produkt pro vaši situaci nejvýhodnější. Nebankovní půjčky mají individuální parametry, které jsou mnohem důležitější než samotné RPSN/úrokovou sazbu. Tedy která půjčka je pro mě ta nejvýhodnější a kterou si z nabídky vybrat?

Některé půjčky nemají úrok vůbec!

Na českém nebankovním trhu se nacházejí nabídky, které můžete získat naprosto zadarmo. Například si můžete půjčit 5 000 Kč a během 30 dnů vrátit 5000 Kč. Hotovo. Žádný poplatek, žádný úrok.

Není v tom žádný háček. Jednoduše se jedná o velmi populární akci "první zdarma". Nebankovní poskytovatelé jednoduše nabízejí jejich půjčku poprvé zadarmo. A až pokud je klient spokojen se službami a vrátí se k nim pro půjčku další, tak teprve při opakovaných žádostech mu účtují klasický úrok. Jedná se o reklamu - nebankovní firma vás zadarmo nechá vyzkoušet jejich služby. A doufají, že se k nim budete pravidelně vracet. Samozřejmě se k ničemu nezavazujete a příště můžete vyzkoušet jinou firmu, která nabízí "první zdarma".

Připravili jsme pro vás Srovnání půjček s akcí první zdarma bez úroků. Jedná se o seznam a srovnání všech českých poskytovatelů, kteří tuto akci momentálně nabízejí. Seznam pravidelně aktualizujeme.

Když záleží na rychlosti vyplacení

Nejvýhodnější půjčka může být ta, která je vyplaceny ještě dnes. K čemu je vám půjčka s nižším úrokem za týden, když nájem musíte zaplatit do dnešních 14:00 jinak přijdete o bydlení? V tom případě je nejvýhodnější ta půjčka, která je vám vyplacena během následujících 60 minut na bankovní účet.

Pro tyto případy jsme pro vás připravili Srovnání půjček ještě dnes. Tento seznam obsahuje pouze produkty, které vám mohou být vyplaceny ještě dnes na bankovní účet. tedy o ně lze požádat přes internet. Můžete být ihned schváleni a daná firma je schopna peníze ještě dnes doručit až k vám bankovním převodem. Tento seznam rovněž pravidelně aktualizujeme.

Když potřebujete snadné podmínky

K čemu půjčka s nejnižším úrokem na trhu, když vám ji neschválí? Proto jsme připravili i přehled nabídek, které je velmi snadné získat i přes špatnou platební historii. Pokud jste se v minulosti opozdili se splátkami, nemohli jste nějaké splátku uhradit, zesplatnili vám úvěr nebo jste byli v podobné špatné situaci, máte o tomto záznam v registru. Poskytovatelé půjček mají sdílenou databázi, kam zapisují klienty, kteří splácí pozdě či mají jiné finanční problémy. A na základě těchto negativních záznamů jim pak následně odmítají opětovně půjčit.

Proto jsme připravili Srovnání půjček bez registru. I pokud máte negativní záznam, zde máte šanci uspět. Žádná z těchto společností během posuzování do registru nenahlíží a nezkoumá vaši finanční historii. Rovněž jako předchozí seznamy, tak i tento seznam udržujeme aktuální.

Když nemůžete doložit příjem

Základní podmínkou pro schválení většiny půjček je doložení příjmu. Jedině tak má poskytovatel jisté, že budete mít z čeho měsíčně hradit svůj závazek. I pokud tento příjem máte, může být problém s jeho doložením. Některé nebankovní firmy vyžadují výpis z účtu. Pokud je vám výplata dávána na ruku, tak vám toto zaměstnání neuznají. Jiné firmy uznávají například jen příjem ze zaměstnání - neuznávají ovšem OSVČ, podnikatele nebo maminky na MD.

Proto jsme zde připravili rovnou dva seznamy vhodných produktů:

  • Srovnání půjček bez zaměstnání - u těchto produktů není nutné dokládat, že máte zaměstnání, ovšem může být nutné dokládat nějaký jiný příjem (například mateřskou, nějaký jiný pravidelný příjem na bankovní účet), ovšem nemusíte dokládat, že máte zaměstnání, pouze že máte nějaký pravidelný příjem
  • Srovnání půjček bez příjmu - u těchto produktů není nutné dokládat ani zaměstnání a ani jakýkoliv příjem, zkrátka nedokládáte nic.

Pokud máte nějaký pravidelný příjem, doporučujeme volit první kategorii (bez zaměstnání, ale s příjmem). Je tam více možností a lze dosáhnout na vyšší sumy. V druhé kategorii (bez zaměstnání a bez příjmu) je limitovaný počet nabídek a částky nejsou nijak vysoké. Jako i v předchozích odstavcích i tyto dva seznamy udržujeme aktualizované. Pokud některá firma začne vyžadovat potvrzení příjmů/zaměstnání, tak ji ze seznamu vyřadíme. A pokud jiná nebankovní společnost začne poskytovat půjčky i bez zaměstnání/příjmů, tak ji do seznamu vložíme.

Srovnejte si kompletně všechny nabídky

Můžete si srovnat i kompletně všechny nabídky na českém nebankovním trhu. Bez omezení na rychlost vyplacení nebo konkrétní podmínky.

Srovnání půjček s kalkulačkou nabízí srovnání všech českých nebankovních poskytovatelů. Stačí zadat žádanou sumu a obratem uvidíte kdo a za jakých podmínek vám může vyhovět. Více informací o konkrétní nebankovní půjčce si zobrazíte kliknout na dvojitou šipku. Následně již jen stačí kliknout na žádost, požádat a peníze můžete mít obratem k dispozici na cokoliv. I tento hlavní seznam všech poskytovatelů udržujeme aktualizovaný. Srovnejte si možnosti. Vyberte si půjčku, která je pro vás nejvýhodnější a nejvhodnější. zjistěte, kterou se ji nejlepší sjednat pro vaši konkrétní situaci.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.