Kolik si chcete půjčit?

Půjčka se splácením v hotovosti bez bankovního účtu/převodu

Vyplacení a splacení půjček přes bankovní účet je okamžité. Ale ne každý může tento způsob preferovat. Z tohoto důvodu je dobré, že zde ještě stále operují společnosti, které nabízejí osobní jednání. Nejdříve k Vám domů pošlou obchodního zástupce, který s Vámi sepíše smlouvu, ověří Vaši totožnost a vyplatí peníze v hotovosti. A následně stejnému obchodnímu zástupci každý týden/měsíc dáváte splátku v hotovosti. V domluvené datum se u Vás zastaví a vyzvedne peníze hotově. Nejsou nutné bankovní účty ani provádět převody mezi účty.

Půjčení i splácení v hotovosti bez účtů

O půjčku je nejdříve nutné projevit zájem online přes internet. Jednoduše klikněte na tento odkaz a přejděte na oficiální WWW stránku. Na ní klikněte na tlačítko "Chci získat půjčku online". Zobrazí se Vám formulář, který vyplníte. A to je vše. Od této chvíle již budete komunikovat s obchodním zástupce telefonicky (zatelefonuje Vám) a peníze obdržíte/splatíte hotově.

Základní parametry této půjčky jsou následující.

Minimální půjčka:4 000 Kč
Maximální půjčka:70 000 Kč
Splatnost:45, 60 nebo 80 týdnů
Vyplacení:do 24 hodin u Vás doma
Způsob:hotově, u vás doma
Doklady:doklad totožnosti, potvrzení o příjmu*
Podmínky:nějaký pravidelný příjem*, starší 18 let, občan ČR
Sjednání:vyplnit formulář na internetu, následně vše telefonicky a osobně
Výhody:nemusíte mít bankovní účet, lze vše vyplatit/splácet hotově

*potvrzení o příjmu - může se jednat o jakýkoliv příjem, např. i mateřská nebo důchod, je nutno jej doložit za poslední 3 měsíce, můžete obchodnímu zástupci u vás doma ukázat například složenky, výplatní pásky, internetové bankovnictví apod.

Jak ihned získat tyto peníze

Požádat a získat tyto peníze je relativně jednoduché. Postupujte dle následujících kroků:

  1. Klikněte na tento odkaz, přejděte na oficiální stránky.
  2. Na stránkách kliknete na "Chci získat půjčku online" a vyplníte formulář.
  3. Budete telefonicky kontaktováni obchodním zástupcem. Domluvíte si schůzku u Vás doma (tato schůzka musí proběhnout u Vás doma).
  4. Během schůzky podepíšete smlouvu, prokážete se osobním dokladem, doložíte nějaký pravidelný příjem za poslední 3 měsíce. A převezmete půjčku v hotovosti.
  5. Následně každý týden (po 45, 60 nebo 80 týdnů) tuto půjčku splácíte v hotovosti obchodnímu zástupci (toto splácení již nemusí probíhat výhradně u Vás doma, můžete se domluvit i jinak).

Hlavní výhody a nevýhody

Mezi hlavní výhody řadíme zejména následující body:

  • nemusíte mít bankovní účet, vyplacení i splacení i v hotovosti na ruku
  • lze si půjčit až 70 000 Kč
  • možnost schválení i v exekuci, pro žadatele s přechodným/trvalým pobytem na území ČR a i pro žadatele po ukončené insolvenci
  • osobní jednání, vše vyřídíte osobně a ne přes internet
  • doručení peněz až k vám domů v hotovosti

Mezi nevýhody by jsme zařadili:

  • splátky jsou týdenní, nelze si domluvit měsíční splácení
  • první schůzka musí proběhnout u Vás doma
  • úrok cca 35.53% p.a., tedy v nebankovním sektoru středně vysoká úroková sazba

Tento produkt se určitě vyplatí

Tento produkt se jednoznačně vyplatí a díky svým velmi schůdným podmínkám a osobním jednání si jednoznačně najde své zákazníky. V našem Srovnání půjček s kalkulačkou naleznete i další produkty, které jsou vypláceny hotově. Jen těžce ovšem budete hledat nabízející až 70 000 Kč a s nutností jen doložit libovolný pravidelný příjem. A rovněž jen velmi těžce budete hledat konkurenční nabídky, kde by prošli schválením i žadatelé v registru nebo dokonce i s exekucí. Pokud Vám vaše měsíční příjmy dovolují si tuto půjčku splácet, tak Vám bude schválena.

Z těchto hlavním důvodů tento produkt lze doporučit. Podívejte se na oficiální stránky pro více informací a požádejte o osobní schůzku ještě dnes. Budete-li splňovat základní podmínky, bude Vám navrhnuta schůzka se zástupce. A s ním osobně již vše dořešíte u Vás doma.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.