Kolik si chcete půjčit?

Tady vám půjčí peníze i v exekuci, v hotovosti až domů

Každá společnost po obdržení žádosti prověřuje velmi pečlivě všechny své klienty. Nejčastější důvody pro zamítnutí jsou následující: 1) žadatel nemá dostatečný příjem, aby si půjčku mohl dovolit splácet 2) žadatel je v registru nebo má exekuci 3) žadatel nedokáže prokázat, že má nějaký pravidelný příjem. Pokud máte exekuci a jste kvůli ní zamítnuti u každé odeslané žádosti, dokážeme Vás nasměrovat tím pravým směrem.

Žádejte zde, peníze budete mít hotově

Pokud máte na svoji osobu psanou exekuci, požádejte o půjčku přes tuto společnost. Můžete i tak být schváleni.

Tato společnost rovněž prověřuje své klienty jako ostatní firmy. Ale samotná exekuce není ještě důvodem k automatickému zamítnutí. Během schvalovacího procesu se zajímá o následující 2 základní fakty:

  1. Má žadatel nějaký pravidelný příjem, který je schopen nějakým způsobem doložit? Například důchod, zaměstnání, brigádu či mateřskou. A dostává peníze například převodem na účet, tj. je velmi snadné jej doložit například výpisem z internetového bankovnictví?
  2. Je tento příjem dostatečně vysoký na to, aby si mohl dovolit naši půjčku splácet?

Jsou-li odpovědi na obě otázky pozitivní, jste schváleni. Pokud tedy máte nějaký pravidelný příjem a je dostatečně vysoký na to, aby jste si mohli dovolit splácet, budete zde posouzeni kladně. A to i přes to, že máte exekuci. Pokud jste schopni zároveň splácet exekuci (např. srážky ze mzdy) a zároveň hradit nové měsíční splátky, výsledek Vaší žádosti bude "ano".

Podmínky produktu a požadavky na klienta

Výše zmíněný produkt má následující podmínky. V některých ohledech může být mírně limitující. Ale i tak by měl vyhovovat takřka každému žadateli.

Výše půjčky:od 4 000 Kč do 70 000 Kč
Délka splácení:45, 60 nebo 80 týdnů (týdenní splátky)
Vyplacení:v hotovosti na ruku u Vás doma
Sjednání:nejdříve online, následně podpis smlouvy a převzetí hotovosti doma
Podmínky:občan ČR, starší 18 let, nějaký příjem, doklady
Nutné doklady:doklad totožnosti + doložit nějaký příjem
Rychlost vyřízení:ještě dnes, +/- 24 hodin

Jak to funguje v praxi

Klikněte na odkaz výše v článku. Vede na stránky nebankovní společnosti, která půjčí i lidem v exekuci. Na jejich stránkách klikněte na "Chci získat půjčku online" a vyplníte a odešlete formulář. Jste posouzeni a v případě schválení si s Vámi obchodní zástupce domluví osobní schůzku u Vás doma. Předložíte mu osobní doklad, doložíte nějaký pravidelný příjem za poslední 3 měsíce, podepíšete smlouvu. Peníze jsou Vám vyplaceny v hotovosti na ruku.

Stačí vyplnit takovýto formulář. Následně si sjednáte schůzku u Vás doma k vyplacení peněz. Využijte odkazu výše k navštívení stránek poskytovatele.

Příklad žádosti o půjčku i v exekuci

Je to výhodná půjčka?

Velmi záleží na tom, jak budeme definovat výhodnou půjčku.

Při použití kalkulačky na odkazu výše jsme si spočítali několik vzorových půjček (10 000 Kč na 45 týdnů, 40 000 Kč na 45 týdnů, 70 000 Kč na 60 týdnů). U vše vycházel průměrný úrok cca 35,53% p.a. V nebankovním sektoru lze narazit na nabídky s mnohem nižším, ale i mnohem vyšším úrokem. Z pohledu úrokové sazby a poplatků se tedy jedná o středně výhodnou nabídku.

Jako mírné mínus by jsme hodnotili fakt, že musíte splácet týdenní splátky. A nelze si nastavit měsíční splácení.

V čem ovšem jednoznačně vyniká jsou snadné podmínky. Příjem je možno mít jakýkoli. Nemusí se jednat přímo o zaměstnání. Stačí i jeden doklad totožnosti. Schválí i žadatele v exekuci. A i po ukončené insolvenci. A dokonce schvalují i cizince s přechodným/trvalým pobytem na území ČR. V natolik benevolentních podmínkách jim může konkurovat jen málo kdo. Z hlediska poskytování peněz i v exekuci jim momentálně nekonkuruje nikdo.

Alternativní možnosti půjčení peněz

Pokud se podíváme na nebankovní trh, jedná se momentálně o jedinou českou společnost, která nabízí půjčky i žadatelům v exekuci. Ostatní firmy tyto žádosti automaticky zamítají.

Chcete-li se podívat na všechny nebankovní firmy, navštivte námi připravené Srovnání půjček s kalkulačkou. Nachází se zde kompletní přehled všech společností půjčující peníze. Ovšem výše zmíněný produkt je jediný, u kterého lze projít i s exekucí. Rovněž jsou zde schvalováni i cizinci s přechodným/trvalým pobytem ČR a lidé, kteří prošli insolvencí (osobním bankrotem.)

Tento nebankovní produkt je velmi zajímavý a rozhodně stojí za zvážení. Nejen pro žadatele s exekucí. Ale všeobecně pro všechny, kterým se líbí představa osobního jednání a přivezení peněz v hotovosti až k Vám domů. A to až do výše 70 000 Kč se splatností až na 80 týdnů.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.