Kolik si chcete půjčit?

Půjčka s navýšením během splácení, opakované půjčování více peněz

Pokud si potřebujete půjčit peníze, máte před sebou tři základní možnosti:

  • Jednorázová půjčka - jedná se o menší půjčku do 10 000 Kč, peníze je nutné po uplynutí stanovené doby (5 - 30 dnů) vrátit celé najednou zpět
  • Klasická půjčka - normální půjčky např. ve výši 80 000 Kč, je pevně stanovena měsíční splátka např. 4 789 Kč, kterou je nutno každý měsíc hradit
  • Flexibilní úvěr - je vám vyplacena půjčka například ve výši 50 000 Kč, každý měsíc následně platíte libovolně vysokou splátku a pokud vám peníze nevyjdou, tak si automaticky vyberete z tohoto účtu více

Jak funguje Flexibilní úvěr

Flexibilní úvěr funguje jako váš druhý nebankovní účet, ze kterého čerpáte do mínusu. Požádáte jednoduše o jeho zřízení. A nebankovní firma Vám schválí například 80 000 Kč.

Vy si celých těchto 80 000 Kč můžete najednou vybrat a použít naprosto na cokoliv. Každý měsíc musíte uhradit jen nějakou minimální splátku. Nebo můžete uhradit i mnohem vyšší splátku. Nebo můžete i celý dluh najednou uhradit. A nebo si během splácení svoji půjčku můžete opětovně navýšit = z účtu si peníze opět vybrat. A opakovaně si tak půjčovat peníze.

Kolik Vám může být maximálně schváleno? Zadejte základní údaje do této kalkulačky a odpověď víte ihned po odeslání formuláře.

Vzor kalkulačky pro výpočet maximální půjčky
  1. Požádáte o schválení např. 80 000 Kč
  2. Peníze si vyberte a použijete na cokoliv
  3. Každý měsíc splácíte minimální splátku např. 2000 Kč
  4. Některé měsíce máte více peněz a tak splácíte třeba 5000 Kč
  5. Po nějaké době opět potřebujete půjčku, tak si z účtu jednoduše peníze vyberete
  6. Všechny dlužné peníze můžete kdykoliv jednorázově doplatit

Úrok je vždy počítán jen z dlužné částky. Tedy čím více splácíte a čím menší je nedoplacená částka, tím je Vám i účtován menší úrok. Během splácení si můžete automaticky brát navýšení půjčky během splácení. A opakovaně si půjčovat (čerpat) peníze.

Jak to vychází měsíčně - Minimální splátky

Každý měsíc je nutno uhradit alespoň minimální splátku. Samozřejmě je ideální platit co nejvíce si můžete dovolit. Tím rychleji pak dluh mizí. A tím menší je vám účtován úrok. Pokud získáte najednou vyšší sumu peněz je výhodné tento úvěr okamžitě vyplatit. A neplatit již úrok žádný.

Výše půjčkyMinimální splátka*Konkurence
10 000 Kč1 000 Kč2 056 Kč
15 000 Kč1 031 Kč2 458 Kč
20 000 Kč1 375 Kč2 989 Kč
30 000 Kč2 062 Kč3 560 Kč
40 000 Kč2 749 Kč3 874 Kč
50 000 Kč3 437 Kč4 980 Kč
60 000 Kč4 124 Kč5 753 Kč
70 000 Kč4 812 Kč6 897 Kč
80 000 Kč5 499 Kč7 894 Kč

*pokud si vezmete klasickou nebankovní půjčku, tolik by byla vaše průměrná měsíční splátka

Navštivte oficiální WWW stránku a podívejte se do kalkulačky, kolik můžete získat ještě dnes. Sjednejte si flexibilní úvěr. Splácejte kolik se vám měsíčně hodí. A půjčujte si opakovaně - opakovaně čerpejte půjčku do mínusu během splácení kdy potřebujete.

Jaké jsou podmínky flexibilního úvěru

Velikou výhodou zde je, že můžete splácet "libovolnou" měsíční splátku. A za splácení vyšší částek jste odměňováni snižováním úrokové sazby. Rovněž je zde výhodou, že si můžete brát navýšení půjčky během splácení.

Nabízené podmínky úvěru

Můžete žádat až o schválení 80 000 Kč. I pokud jste noví klient a nikdy jste o úvěr nežádali. Tato částka není jen pro opakované klienty, jak je tomu často u konkurenčních nabídek. Vyřízení je ještě dnes a uděláte jej přes internet online

Musíte splnit ke schválení

Je nutné mít mobilní telefon a emailovou adresu. Musíte být občanem ČR a starší 18 let. Není nahlíženo do bankovního registru. Ovšem nesmíte mít právě probíhající exekuce a nesmíte být v insolvenci. Výše schváleného úvěru se odvíjí od výše vašeho měsíčního příjmu a od výše vašich měsíčních výdajů. V ideálním případě je vám ihned schváleno čerpání celých 80 000 Kč. Pokud nesplňujete podmínky v celé výši, bude vám nabídnut úvěr nižší (např. do 50 000 Kč).

Pokud by jste raději klasickou půjčku

Tento produkt nemusí vyhovovat naprosto každému. Někteří lidé mohou dávat přednost klasické půjčce s pevně stanovenou měsíční nebo týdenní splátkou.

Připravili jsme pro vás Srovnání nebankovních půjček s kalkulačkou. Stačí vyplnit požadovanou částku a ihned vidíte, které české nebankovní firmy jsou vám ochotny peníze ihned vyplatit. Toto srovnání obsahuje pouze klasické nebankovní půjčky, které mají pevně stanovenou splátku. A během splácení je nelze navýšit nebo žádat o další peníze.

Nejnovější informace o půjčkách

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak na to: Půjčka ještě dnes v hotovosti (i víkendy/svátky)

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Jak požádat o doklad splátek u půjček a hypoték na 3 až 6 měsíců

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

Půjčka na vyplacení insolvence, kdo půjčí soukromě

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

ČS Bankovní půjčka s Odkladem splátek + Změnou výše splátky

Zobrazit více novinek
Kolik si chcete půjčit?
Kolik si chcete půjčit?
Internetový portál Vybrano.cz je provozován soukromou osobou. IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel tohoto portálu není zprostředkovatelem bankovních ani nebankovních půjček. Provozovatel neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Pro více informací se seznamte s Podmínkami služby a a Ochranou osobních údajů. Ke kontaktování provozovatele využijte Kontaktních informací. Provozovatel rovněž provozuje internetový portál Rychlé nebankovní půjčky. Pevně věříme, že právě zde naleznete tu pravou nebankovní půjčku. Internetový portál Vybrano.cz (2015 - 2024). Všechna práva vyhrazena.